Pages

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

FOSDEM 2011


Αύριο (5 Φεβρουαρίου 2011) αρχίζει ένα μεγάλο event του ανοικτού λογισμικού στις Βρυξέλες. Η ονομασία του; FOSDEM 2011! Είναι το meeting των developers του ανοικτού κώδικα, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο. Το event θα κρατήσει δύο ημέρες. Οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και ατελείωτες! Μια ματιά αν ρίξει κανείς στο πρόγραμμα θα καταλάβει το επίπεδο των ομιλιών και το πλούσιο περιεχόμενό τους για κάθε γούστο.

Οι βαλίτσες είναι έτοιμες! Η checklist για τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχαστούν είναι και αυτή έτοιμη. Και είναι ακόμα νωρίς για να πάω στο αεροδρόμιο... Πραγματικά έχω μεγάλη ανυπομονησία να φτάσει η ώρα όπου θα βρεθώ στο χώρο του ULB Campus Solbosh. Εκεί είναι που σημαντικοί άνθρωπου του χώρου του ανοικτού λογισμικού θα μας εντυπωσιάσουν με τις ομιλίες τους. Και λέω "εντυπωσιάσουν" γιατί το περιεχόμενο των ομιλιών δεν μπορεί να περιγραφεί απλά από ένα άρθρο σε ένα blog...

Όταν το event τελειώσει και επιστρέψουμε στη βάση μας, θα δώσω και περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και ό,τι άλλο μπορέσω.