Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

openFest 2011

Είναι γνωστό πως είμαι fun του ανοικτού λογισμικού. Τα κύρια λειτουργικά μου είναι το openSUSE και το FreeBSD. Είναι πραγματικά όμορφο το να ακούω συνεχώς για διοργανώσεις ανοικτού λογισμικού εδώ κι εκεί, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Tις χαιρετίζω και προσπαθώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω να ακουστεί το ΕΛ/ΛΑΚ όσο περισσότερο μπορώ.

Αυτή τη φορά άκουσα για τη διοργάνωση openFest 2011 η οποία θα γίνει στο ΤΕΙ του Πειραιά από ένα φίλο, λίγες ημέρες μετά από αυτή που έδωσα την παρουσίαση του FreeBSD Project στο Athens Digital Week 2010. Έτσι, είπα αμέσως πως θα ήταν μια καλή ιδέα να παρουσιάσω κι εκεί το αγαπημένο μου Unix λειτουργικό, ίσως έχοντας περισσότερη ώρα διαθέσιμη από αυτή που είχα στο ADW2010. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει περισσότερα γι' αυτό μιας και η ροή του λόγου δε θα ήταν σε μορφή "με κυνηγάνε και πρέπει να τρέξω να προλάβω!"

Η διοργάνωση openFest 2011 έχει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα για κάθε είδους γούστο. Εκεί, το Σάββατο 9 Απριλίου, θα γίνει και η παρουσίαση του FreeBSD Project. Φυσικά, στις παρουσιάσεις των φίλων μου της κοινότητας openSUSE θα είμαι μέσα και θα τους παρακολουθώ, μιας και είμαι και σε αυτή την κοινότητα μέλος, αλλά μην ξεχνάμε ότι το openSUSE είναι και η αγαπημένη μου διανομή Linux.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου μην κανονίσετε τίποτα άλλο από το να παραβρεθείτε στο openFest 2011. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου